| 12.02.2018. ЖИВОТ

Малиот Илија Петков од Демир Капија има само 8 години а треба да води тешка борба со болест која за жал се вгездила токму кај него. На Иле му е дијагностицирана Малигна неоплазма на рбетен мозок, поради што е неопходна итна операција која чини 15.000 евра. За жал не можеме да ја поделиме болката на Иле но можеме да му овозможиме шанса за побрзо опоравување.

Секој денар е добредојден…за секој од нас ситница но од сите заедно големо дело.

Телeфонски број за донации  ВИП 00- 143-461 и Телеком 070 143-117

 
 

Трансакциска сметка

210501665882802

НЛБ Тутунска Банка Ѓурѓица Петкова

  
 

(0)

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени