| 20.04.2018. ЖИВОТ

Јована Бошкова, 21 година боледува од исклучително ретка форма на модуларен и фоликуларен тип на тироиден карцином. Неопходно е лекување во странство !!

Донациски број за донавии: ВИП 143-465

Трансакциска сметка за донации:
300001000024640
АД.Комерцијална Банка- Скопје

 
 

(0)

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени