| 29.12.2017. ЖИВОТ

Јована Станковска (14) од Куманово боледува од Церебрална парализа и во втората половина на јануари треба да замине на лекување во Москва.

По шест неуспешни операции во Македонија и две операциии на колкови во Изреал, девојчето е врзано за постела. Единсвена шанса да застене на нозе е трансплантација на матични клетки во приватна клиника во Москва, Русија.

Семејсвото Станковски не е во можност само да ги обезбеди потребните пари за скапата и тешка операција..

 
 

Замолуваат за помош !!

Телефонски броеви за донации:

143 -111 Телеком
143-482 ВИП/ОНЕ

  
 

Сметка за донанации
300091000001889

(0)

 
loading...
 

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени