| 04.05.2018. ЖИВОТ

Малата Мила боледува од од дистрофија (оштетување) на мозокот. Потребна е итна операција во Кина, во мај 2018.

Да помогнеме на ова мало бебенце сега кога е најпотребно !

Ви благодариме !!

 
 

Телефонски броеви за донации:

ВИП.Оне 143 461
Телеком 070 143 153

Трансакциска сметка: 530500021204351 АД. Охридска банка

  
 

За донации од странство:

Девизна сметка: 14-080-00550690

IBAN CODE: MK07530280005506949
SWIFT: OHRIDMK22

 
loading...
 

gofundme.com

(0)

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени