| 16.04.2018. ЖИВОТ

Пријатели,

Нашиот шестмесечен син Марко има вродена срцева мана, дијагностицирано му е VSD (меѓукоморен дефект) за кое е потребно операција која треба да се изврши во Република Бугарија на 14.05.2018 година. Операцијата изнесува 13.800 евра, сума која ние без Вашата хуманост не сме во можност да ја обезбедиме. Поради горенаведенот ВЕ МОЛИМЕ да ни помогнете сега кога ни е најпотребно и со Вашата донација заедно да му овозможиме на нашиот син шанса за подобар живот и безгрижно детство.

ВИ БЛАГОДАРИМЕ !!

 
 

Донациски броеви

ВИП 143-464

Телеком 070/143-454

  
 

Донациска сметка

210-7000006454-77

НЛБ Банка

 
loading...
 

(0)

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија
15.04.2018. The Chef
16.04.2018. Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени