| 27.04.2018. ЖИВОТ

Младиот Мики Стојановски(19г) боледува од церебрална парализа. Потребно е да оди на петта операција во Србија, метода Фибротомија на рацете и нозете, после што има значително подобрување.

Да помогнеме Мики да ја издвојува својата битка и голготата за него да стане минато !!

Телефонски броеви за донации: 143-471 ВИП.Оне 070 143-434 Телеком

 
 

Трансакциски сметка: 50-001-0490699.9 ТТК Банка, Мики Стојановски

Ви благодариме !!

(3)

  
 

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени