| 09.04.2018. ЖИВОТ

Стефан Атанасиев боледува од Leucosis myeloblastica acuta (акутна лимфоблаастна леукемија).

Потребни се парични средства за да се изврши трансплантација на коскена срж во Германија.

Да помогнеме сите заедно!

 
 

Телефонски број за донации: ВИП 143-479

Жиро сметка:  210-7000006461-56
НЛБ Тутунска банка

(1)

  
 

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени