| 11.12.2017. ЖИВОТ

Уште еднаш нека нашата хуманост спаси човечки живот.

На Владимир Андреевски му е дијагностициран тумор на мочниот меур. Тој има тековен третман и лекарства кои се прилично скапи , а задолжителни. Сумата на месечно ниво е 2500 евра.

Поради тоа му е потребна нашата помош. Да донираме со телефонски повик на:
070 143-414 за корисници на Телеком
143-488 за корисници на ВИП

 
 

(0)

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени