| 25.12.2017. ЖИВОТ

Хумани луѓе, повторно е потребна нашата помош.

Потребни сме му на Влатко кој треба да замина на итна трансплантација на бубрег во Турција за која се треба да плати 25.000 евра.

Да помогнеме со донации на телефонскиот број 070 143-113 (за корисници на Телеком) и 143-489 (за корисници на ВИП)

 
 

или на сметка
200 0022374432 17
Влатко Стојановски
Стопанска банка АД Скопје

Влатко Ви благодари од срце.

(0)

  
 

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени