| 02.02.2018. ЖИВОТ

Семејсвото Јосифоски, живеат во многу тешки услови, со здраствени проблеми, во солзи и очај. Минималната социјална помош и парите што ги добиваат за ќерката Радица како надоместок заради попреченост во развојот, не се ни од далеку доволни за да се покријат сите трошоци.

Замолуваат за помош!!

Да помогнеме !!

 
 

Телефон за контакт:

078 743 519

(0)

  
 

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени