Марлон Брандо “На планина”

Posted by & filed under JAM SESSION.

Режија : Натали Башоски/Кирил Трајковски Монтажа : Натали Башоски Музика и текст : Кирил Трајковски Аранжман : Џубокс груп / Jukebox group Пост продукција : Филип Пауновски Камера : Натали Башоски/Ристе Пејовски Актери : Елена Милошева,Натали Башоски,Кристиан Башоски,КирилТрајковски и кучето Макс (63) Тим ЗА -0%     Тим ПРОТИВ 0% Гласањето е затворено