| 25.01.2018. МУАБЕТ

Ако вие или некој ваш сакан има аутизам и постои магично апче за да ве излечи, дали би го зеле? Вашиот одговор може да зависи од тоа каде вашата форма на аутизам спаѓа во спектрумот. Во овој муабет, д-р Сузана Букенан го опишува импактот на аутизмот, кои се потребите, ефективниот третман и нејзината визија за иднината на третманот на оваа нарушување.

(0)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени