28.03.2018.Ливадџија
| 20.04.2018. ДЕШАВКИ

Date : 17.06.2018. - 29.07.2018.
Location : Македонија
Venue : Unknown
Start : Unknown
Price : Unknown

Beach Run е серија на трки која ќе се одржи на 5 локации покрај вода во Македонија (Скопје, Преспа, Дојран, Маврово и Охрид) од 17 јуни до 29 јули 2018 година, од кои три на 5км, една на 10 км и еден полумаратон.

Во трките може да учествува секој што сака да се натпреварува во трчање, на една, неколку или на сите предвидени трки од серијата.

На секоја од трките ќе бидат наградени најбрзите тројца во машка и женска конкуренција, а сите натпреварувачи кои успешно ја истрчале трката ќе освојат поени според постигнатото место, кои понатаму ќе служат за формирање рејтинг табела и одредување на победникот на серијата. Најдобрите тројца во машка и женска конкуренција во вкупниот пласман на серијата освојуваат награди.

 
 

ДАТУМИ И ЛОКАЦИИ
Недела, 17 јуни 2018 Скопје
Недела, 24 јуни 2018 Маврово
Недела, 8 јули 2018 Дојран
Недела, 22 јули 2018 Преспа
Недела, 29 јули 2018 Охрид

Дополнителни информации за бодувањето, наградниот фонд, програмата и пријавувањето ќе бидат објавени наскоро…

(0)

  
 

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени