| 02.01.2018. ПО ДОМА

Новогодишната еуфорија ја пробуди романтичната страна кај Менде Давитковски. Битолчанецот ја запроси својата девојка Елена на 1-ви јануари на врвот Пелистер на Баба Планина.

Како големи љубители на планинарење, Менде одлучил дека токму тоа е идеален момент за да ја побара својата девојка за жена.

Моментот на запросувањето бил откако го „освоиле“ врвот, кој е на 2.601m надморска височина и позирале за фотографија. Во видеото, Менде клекнува на колено и ѝ го поставува судбоносното прашање, а Елена без размислување вели „Да“.

 
 

(0)

  
 

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени