loading...
loading…


| 22.08.2017. JAM SESSION

(4)

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливада.мк
Livada.mk е концепт на портал/блог каде сите поединци или организации може да објавуваат свои колумни, анализи, отворени писма, искуства, патеписи, хроники, поезија, раскази, рецепти, да објават некој настан во најава или некое свое аматерско или професионално видео. Ги очекуваме вашите материјали преку овој линк за да ги објавиме.22.09.2017. Душан Димитров
Ливада.мк
Марјан Тодоровски

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • Mени