| 05.10.2017. ДОКУМЕНТАРКА

Во ноември 1957 година, Британија ја тестираше својата прва мегатонска хидрогенска бомба. Стопати помоќна од таа која беше пуштена врз Хирошима, ова е приказната за извонреден научен проект кој низ големи тешкотии ќе ја направи Британија нуклеарна сила.

(26)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија
Livada.mk е концепт на портал/блог каде сите поединци или организации може да објавуваат свои колумни, анализи, отворени писма, искуства, патеписи, хроники, поезија, раскази, рецепти, да објават некој настан во најава или некое свое аматерско или професионално видео. Ги очекуваме вашите материјали преку овој линк за да ги објавиме.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени