| 04.09.2017. ДОКУМЕНТАРКА

Колата е уметничко дело, инженерско чудо и машина создадена да го зацврсти имиџот на Бугати. Сега, познатиот француски бренд има нова играчка за богати која чини 2,5 милиони евра и р’жи со 1500 коња. Како се прави, погледнете на следното видео…

(20)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија
Livada.mk е концепт на портал/блог каде сите поединци или организации може да објавуваат свои колумни, анализи, отворени писма, искуства, патеписи, хроники, поезија, раскази, рецепти, да објават некој настан во најава или некое свое аматерско или професионално видео. Ги очекуваме вашите материјали преку овој линк за да ги објавиме.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени