| 05.01.2018. ПО СВЕТОТ

На многумина им се случило да се разбудат во непознато опкружување по бурна новогодишна ноќ, но еден жител на Осло овој феномен го доживеал екстремно.

Мажот пијан влегол во такси во Копенхаген во Данска и на возачот му рекол да го однесе до Осло во Норвешка. Таксистот го возел цели 595 килограми и го вратил дома, по што пијаниот патник одбил да ја плати сметката од 1.840 евра.

Таксистот настанот го пријавил во полиција, која што упаднала во станот на момчето и го пронашла во креветот. Откако го разбудиле тие го убедила да ја плати сметката.

 
 

(0)

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени