Мистерија – Бегството на Хитлер

Адолф Хитлер е еден од најзлобните луѓе во модерната историја. Официјалната приказна е дека тој се самоубил,

10.05.2015. Ливадџија

Околу храната

Food Matters е документарен филм во врска со здравјето, исхраната, истражувањата за неухранетост и причините за рак,

10.05.2015. Ливадџија

Најопасната дрога на светот

Метамфетамините предизвикуваат зависност и знаат да манифестираат хиперактивни ефекти како кај кокаинот, заедно со илузорните ефекти на ЛСД. Што

10.05.2015. Ливадџија

Најдобрите случаи со духови фатени на камера

...кога чуварите на замокот ги погледнале снимките од безбедносната камера и виделе фигура на скелет како отвора и

10.05.2015. Ливадџија

Тајните на говорот на телото

Говорот на телото е форма на невербалната комуникација, која се состои од поставеноста на телото, гестовите, изразите

10.05.2015. Ливадџија

Како да пристапиш до подсвестта

Како да пристапите до Подсвестта е документарен филм за медитација, духовност, и астрални патувања.

10.05.2015. Ливадџија

Најперверзните сериски убијци во историјата

Перверзија е концепт кој ги опишува сите видови на човековото однесување кои отстапуваат од она што се

10.05.2015. Ливадџија

Капитализам – љубовна приказна

Капитализмот според режисерот Мајкл Мур - осговор на прашањето кое тој го испитува во текот на

10.05.2015. Ливадџија

Најголемата тајна – Клементина заговорот

Овој проект се базира на лична "теорија" на авторот, за голем заговор од страна на американското Министерство

10.05.2015. Ливадџија
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Mени