Капитализам – љубовна приказна

Капитализмот според режисерот Мајкл Мур - осговор на прашањето кое тој го испитува во текот на

10.05.2015. Ливадџија

Најголемата тајна – Клементина заговорот

Овој проект се базира на лична "теорија" на авторот, за голем заговор од страна на американското Министерство

10.05.2015. Ливадџија
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Mени