Човекот што звучи како Мајлс Дејвис

Ова е Стен Вуд од Портланд, Орегон. На прва ова име не ви значи ништо, меѓутоа овој човек го изумил вибрабенд инструментот, односно парче ластик кој се става во уста а звучи како прекрасна џез труба. Погледнете го краткото видео... 21.01.2017. Ливада.мк

Кога тапанарот на свадба ти свири во метал бенд

Свадба ко свадба, ќе речете за сите на кои сте биле. Освен на оваа, тапанарот, девојка фина

14.01.2017. Ливада.мк

Кој пее зло не мисли и не му е ладно

Сербит Цаноски е старо-новото пејачко па и денсачко чудо на социјалните мрежи. Пркоси на сите физички закони

10.01.2017. Ливада.мк

Тамара, Елена, Димитар, Стефан и Македонска Филхармонија – Вечниот Бог

Gorilla Films © 2016 Directed & Edited by - Goran Kostadinov DOP - Kristijan Teodorov Ronin operator - Aleksandar Ivanovski Light

07.01.2017. Ливада.мк

Љубојна – Огреала месечина

Ова е ексклузивен материјал од административно приватен проект што Љубојна го сработи оваа 2014 година! Фотографија: Жарко Иванов Дизајн:

03.01.2017. Ливада.мк

Да ти е мерак да ги гледаш и слушаш

Две рандом девојки, со инструментите во метро, среќаваат двајца рандом дечки од кој едниот е помалку битен.

31.12.2016. Ливада.мк

“Травиата“ во метро

Фините оперски пеачи од Милано, годинава решиле да ги изненадат своите сограѓани со тоа што ќе им

27.12.2016. Ливада.мк

The G Notes – Nothing can go wrong

Artist - "The G Notes" Vocal - Gligor Goshev Back Vocal - Teodora Gosheva Saxophone - Pepi Ristov (Oaza) Composer -

24.12.2016. Ливада.мк

Џими Фалон, Металика и Рутс ја изведуваат Enter Sandman

Се собираат Металика со шоуменот Џими Фалон и резидентниот бенд на шоуто Д Рутс, и си викаат

20.12.2016. Ливада.мк

Слушнете ги Литиум од Македонска Каменица

Бендот е составен од тројца (Мартин Ангеловски - Гитара и вокал, Иван Стојковски - Бас и вокал,

17.12.2016. Ливада.мк

Оженете ја!

Табличките на колата личат на старите бугарски ама не се изгледа. Не е битно од каде е,

13.12.2016. Ливада.мк

Viva vox ја интерпретираат Killing in the name

Дечкиве се од Србија. Специјалност им е, а и животна струка несомнено да прават необични и несекојдневни

13.12.2016. Ливада.мк
Mени