Одбрана на титула и нокаут за само 6 секунди!

На Золани Тете очигледно подолго време му треба да отиде до продавница по леб, отколку да го

29.11.2017. Ливадџија

Еве го Атлас, роботот што може да прави салто наназад

Нас искрено не фати малку паника, бидејќи откако сме родени немаме направени салто ниту напред, а уште

26.11.2017. Ливадџија

Запознајте ја деветгодишната мала самовила што скејта профи

Аххх, Бразил. Земјата на самбата, капоерата и брилијантните фудбалери, они навистина знаат како да “работат“ со нозете.

22.11.2017. Ливадџија

Кога ти гостува Беар Грилс во емисија, нешто мора да се запали…

Беар Грилс го знаеме сите по неговата емисија Човек против Дивината, во кој тој е пуштен низ

19.11.2017. Ливадџија

И трамвај да возиш не е лесно…

По видеото, нема повеќе да мислите дека трамвајот е детска играчка која е лесно да се вози.

15.11.2017. Ливадџија

Загатката која го мачи “интелектуалецот“ во вашето друштво…

Вакви тешки логички задачи не се за секого. Особено ако тоа го барате од најголемиот интелектуалец во

12.11.2017. Ливадџија

Она кога се знае дека не се еден за друг…

Не сме сигурни дека одржувањето на оваа традиција е добра идеја. Не забавна, не е смшна, никој

09.11.2017. Ливадџија

Реклама од соништата за хонда стара 20 години и поминати 227.000 км

Ова е рекламата што дечкото ѝ ја направил на својата девојка, која сакала да ја продаде Хондата

06.11.2017. Ливадџија

Нашле каде да лопушат

На оваа симпатична продавачка од Финска изгледа дека не ѝ треба обезбедување за да се справи со

02.11.2017. Ливадџија

Смешни ситуации со деца

Видео компилација на смешни ситуации во кои главни актери се децата. Некои намерни, некои ненамерни грешки и

30.10.2017. Ливадџија

Фатен дух на камера во ирско школо?

Скоро секое школо има свои урбани легенди. Тие во повеќето случаи се невистинити, но дури и да

26.10.2017. Ливадџија

Кога бабата на свадба ќе акне некоја ракија тоа изгледа вака

На некоја српска свадба, бакица испила малку повеќе отколку што требала. Додајте на тоа и лекарства за

25.10.2017. Ливадџија
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Mени