Gеt Lüсkу – Dаft Рunk / Игор Пресњаков инструментал

...и тоа звучи профи!

27.06.2015. Ливадџија

Лихнида кајче веслаше кавер – Вардарски рид Гевгелија

место - Вардарски рид Гевгелија тоа шо пее - Лигрочо Руграче тоа шо прде - Блажо Прнар тоа шо е

18.06.2015. Ливадџија

Контрола – The Bus of Macedonia

Ова е само еден многу мал дел од последната изведба на театарскиот перформанс КОНТРОЛА, кој се случува

15.06.2015. Ливадџија

Апсаздан – Бат Коле

Made in Gevgelija АПСАЗДАН – ‘Бат Коле’ (официјално видео) Мачиња што какаат во двобојниот песок и што одат по

11.06.2015. Ливадџија

Двајца дечки и девојчица – К.У.Р Љубовта нема значење

Тројца дечки, соба, и ентузијазам. Звучи супер!

10.06.2015. Ливадџија

The Protagonist – Space Station

“IN THEIR WORK ONE FEELS THE FRESHNESS AND QUALITY OF EXPERIENCE THAT CONTAINS PASSIONATE CREATIVITY…” ROLLING STONE

06.06.2015. Ливадџија

Last Expedition – Шефе (unplugged)

Last Expedition како гости на unplugged концертот на Нокаут, ја изведуваат легендарната Шефе.

04.06.2015. Ливадџија

Игор Преснјаков (Nirvana – Smells like teen spirit)

Веројатно секој wanna be гитарист веќе го знае Игор (руско-украински претпознатлив Брк) и ги затекнал неговите маестрални

04.06.2015. Ливадџија

Марко Логаут (Брејк – За Нас)

Одличен кавер на Марко од Логаут на песната од Брејк - За Нас...

04.06.2015. Ливадџија

Апсаздан – Ти

Досие ‘АПСАЗДАН’ Почетоците на гевгелиски АПСАЗДАН се некаде пролетта 1991 година, кога тројца другари на возраст од 14

27.05.2015. Ливадџија
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Mени