Пола час луди Руси!

Компилација која трае половина час со клипови од Руси и нивното секојдневие. Навистина се нешто посебно, дали

01.09.2017. Ливадџија

Bob Dylan – Make you feel my love (кавер)

22.08.2017. Ливадџија

Ed Sheeran пред да стане светски познат

Креативниот наплив на Ед не почнал наеднаш и оп одма светска слава. Дечкото се трудел многу и

15.08.2017. Ливадџија

Деспасито со р’чење, anyone?

Симпатичната женичка мака си мачела со бркоњата додека спие, бидејќи р'чел многу. Она кутрата го снимала 4

04.08.2017. Ливадџија

Толку си добар што и полиција мора да дојде да те слуша

Дечкиве се предтставуваат и потпишуваат како Мангор Дуо. Овде се снимани како ги вознемируваат лондончани со својата

01.08.2017. Ливадџија

Кога животот ти дава цевка

Земи ја и склопи нешто вакво - цевкоогрула да го наречеме :) Не за по свадби и

28.07.2017. Ливадџија

Охридско деспасито

25.07.2017. Ливадџија

Македонски детски песни

Денес одлучивме да ви споделиме нешто што ќе ви се најде при рака кога ќе сакате да

21.07.2017. Ливадџија

Оркестарот на француската армија го свири Дафт Панк за Доналд Трамп

Погледнете како тоа изгледа, имаат и кореографија!

18.07.2017. Ливадџија

Свадбарска верзија на “Despacito“ и толку веќе

Балканец не би бил она што е доколку не ја прилагоди песната да е помилозвучна со балкански

14.07.2017. Ливадџија
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Mени