Rage Against The Machine – “Killing in the Name Of” кога се свири на детски играчки

Големиот хит на Рејџ, тројцава батиња го делкаат на детски инструменти и играчки. Погледнете како тоа изгледа...

18.04.2017. Ливадџија

Sultans of Swing во изведба на Miguel Montalban

Sultans of Swing, Oxford Circus, London, 24th January 2016, nine and a half minutes of brilliant, exceptional

14.04.2017. Ливадџија

Јовано, Јованке – џеминг сесија на Тијана Дапчевиќ и Рон Холси

Ron Holsey & Tijana Dapcevic acoustic cover of Jovano Jovanke, a traditional folk song from Macedonia. Ron Holsi Instagram:

11.04.2017. Ливадџија

Кога U2 ќе ти влезат во метрото маскирани да свират…

Засилени со популарниот ток шоу водител Џими Фалон, решаваат дечките да се маскираат и да свират за

07.04.2017. Ливадџија

Лудо! Музичар свири на чаши полни со вода!!!

Несекојдневен перформанс на чаши полни со вода. Колку ли само време му требало да го усоврши ова

04.04.2017. Ливадџија

Петар Стојанов – Скитник (cover)

Jakov Drenkovski - Skitnik (Cover by Petar Stojanov & Vlatko Saplamaev) Vocal - Petar Stojanov Keyboard - Vlatko Saplamaev Audio

01.04.2017. Ливадџија

Deep Purple – Holy Man (HD Cover)

Deep Purple - Holy Man (HD Cover) Vocal: Danco Arizanov Acoustic Guitar: Gjorgi Vacev Cajon: Atanas Dzundov Piano: Vlatko Saplamaev

28.03.2017. Ливадџија

Ново од Апсаздан – Ноќ

Текст: АПСАЗДАН & Благица Картова / Музика и аранжман: АПСАЗДАН & Костадин Динев / Mix: Костадин Динев

21.03.2017. Ливадџија

Најново од Мувља Бенд – Студентска мизерија

Видеото содржи силни графички прикази на моменти и не е за сечиј вкус. Сметајте се предупредени!

14.03.2017. Ливадџија

13 годишно девојче ја кине Nessun Dorma

Моменти кога ти се топи душата и се гордееш што си човек. Наздравје...

04.03.2017. Ливадџија
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Mени