Видете го невидливото, слушнете го нечујното. Кул или језиво, ние неможевме да одлучиме.

Запознајте се со “микроскопот за движење“, алатка за видео процесирање која ги приметува и најмалите промени во

04.07.2015. Ливадџија

Џим Џеферис за алкохолот и цигарите

Или добро глуми или стварно е труп пијан. Како и да е поентира!

01.07.2015. Ливадџија

Како да го направите стресот ваш пријател?

Stress. It makes your heart pound, your breathing quicken and your forehead sweat. But while stress has

28.06.2015. Ливадџија

Џим Џеферис ги просветлува Американците

Батето е од Австралија. Она што се дешава е моментот кога ќе ти дојде странец во твојата

25.06.2015. Ливадџија

Зошто треба повторно да размислите во врска со капитализмот?

Paul Tudor Jones II loves capitalism. It's a system that has done him very well over the

22.06.2015. Ливадџија

Доналд Гловер – ќе се тепам со џуџе и ќе зборам за пениси!

Како афроамериканец неможеш кога сакаш да го употребеш зборот на “Н“ кон батка како тебе, ако никогаш

19.06.2015. Ливадџија

Мел Робинс – прекинете да се изневерувате себе си!

Мел Робинс е мајка на три деца, работи како адвокат по криминална пракса и една од топ

16.06.2015. Ливадџија

Ејми Шумер, расни стереотипи и секс

Ејми Шумер е еврејка. Слатка старица и приоѓа во метрото и и вика: Дали ја слушна добрата

13.06.2015. Ливадџија

Камерон Расел – Не е се во изгледот, верувајте ми, јас сум модел

Според Камерон, она добила на “генетичката“ лотарија: има висина, убава е и работи како модел за долна

10.06.2015. Ливадџија

За вас кои не сте ја прочитале библијата…

И Господ Бог тогаш рече: Нека биде светлина! Брилијантно, тоа значи дека ги создал рајот и земјата

03.06.2015. Ливадџија

Идни родители, погледнете ги бистрите умови на бебињата!

Како и на кој начин бебињата успеваат на научат толку многу за толку кратко време? Погледнете го

03.06.2015. Ливадџија

Листа на луѓе кои треба да се убијат…

Легендарниот Џорџ Карлин во елемент, без цензура и сентименталности. Кои се типови на луѓе треба да се

03.06.2015. Ливадџија
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Mени