Берд Кришер – Руската Машина

Запознајте го Берд Кришер и слушнете за неговото патешествие во Русија.

11.05.2015. Ливадџија

Памела Мајер: Како да приметите кога некој лаже

Секој ден нас не лажат по 10-200 пати, а индициите за откривање на овие лаги може да

11.05.2015. Ливадџија

Стив Хјуз – во живо во Аполо Театар, Лондон

Стив Хјуз ја ремети Австралија, раскажува што му се допаѓа во Индија, за војната против теророт... Уживајте...

11.05.2015. Ливадџија

Ејми Кади: Вашиот говор на тело ве обликува

Јазикот на телото влијае на тоа како другите гледаат на нас, но тоа, исто така, може да

11.05.2015. Ливадџија

Пол Родригез – за брадавиците

Пол Родригез ја знае иднината... и таа не изгледа добро. Што е со текилата и добриот муабет

11.05.2015. Ливадџија

Тони Робинс: Зошто го правиме она што го правиме?

Тони Робинс дискутира за "невидливите сили" кои не тераат да го правиме она што го правиме, успат

11.05.2015. Ливадџија

Стив Хјуз – Се навреди?!

Стив Хјуз за апсурдноста на политичка коректност, прописите за здравје и безбедност и како луѓето лесно се

11.05.2015. Ливадџија

Себастиао Салгадо: Тивката драма на фотографијата

Економистот д-р Себастиао Салгадо почнал да се бави со фотографија во неговите 30-ти, но оваа дисциплина

11.05.2015. Ливадџија

Луис Ц.К. – околку децата и родителството

Познатиот американски комичар Луис Ц.К. со своите погледи за имињата на новороденчињата, ЗОШТО децата прашуваат ЗОШТО, одлуката

11.05.2015. Ливадџија

Скила Елворти: Да се бориш со ненасилство

Како да се справиш со силеџија без да станеш силеџија самиот ти? Во овој мудар и длабоко

11.05.2015. Ливадџија

Џереми Гили: Еден ден мир

Еве луда идеја - убеди го светот да се обиде да живее во мир за само еден

11.05.2015. Ливадџија
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Mени