Луис Ц.К. – околку децата и родителството

Познатиот американски комичар Луис Ц.К. со своите погледи за имињата на новороденчињата, ЗОШТО децата прашуваат ЗОШТО, одлуката

11.05.2015. Ливадџија

Скила Елворти: Да се бориш со ненасилство

Како да се справиш со силеџија без да станеш силеџија самиот ти? Во овој мудар и длабоко

11.05.2015. Ливадџија

Џереми Гили: Еден ден мир

Еве луда идеја - убеди го светот да се обиде да живее во мир за само еден

11.05.2015. Ливадџија
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Mени