Медицинска сестра – ПЗУ Психомедика Битола

Регион: Битолски Краен рок за пријавување: 30/09/2018 Емаил: [email protected] Контакт телефон: 070303749 Се бара медицинска сестра со средно медицинско училиште или висока медицинска школа за вработување на неопределено време во ПЗУ Психомедика Битола. Пратете CV на [email protected] Контакт: 070/303-749 (7) 00

Систем администратор – БФхСолушнс

Регион: Битолски Краен рок за пријавување: 31/08/2018 Емаил: [email protected] Контакт телефон: 078321369 BfxSolutions, started 2013 as an innovation company focused on IoT and purpose built mobile applications. Today we have in-house production of HW/SW design to final frontend/backend solutions with native Android & iOS mobile support. We are now looking to expanding our team. To… Read More Систем администратор – БФхСолушнс

Проект менаџер – ЕУРО РОАД

Регион: Скопски Краен рок за пријавување: 31/08/2018 Емаил: [email protected] Контакт телефон: 02 6142-449 ЕУРО РОАД дизајн груп Доо Скопје има потреба од вработување на Проект менаџер. Квалификации: 1. ВСС – Градежен факултет; 2. 5 год. работно искуство во проектирање; 3. Познавање на англиски јазик; 4. Возачка дозвола – Б категорија; 5. Одлично познавање на компјутери;… Read More Проект менаџер – ЕУРО РОАД

Бренд Менаџер – Толлакс Доо

Регион: Скопски Краен рок за пријавување: 31/08/2018 Емаил: [email protected] Контакт телефон: 075 426 881 М1 киоск БРЕНД МЕНАЏЕР Толлакс доо Скопје има потреба од Бренд Менаџер на неопределено време. Работните задачи на бренд менаџерот вклучуваат: организирање на целокупното работење и стратегија за развој на продажната мрежа М1 киоск, пронаоѓање на неговите слабости, подготовка на план… Read More Бренд Менаџер – Толлакс Доо

Шофер – Хари Транспорт

Регион: Кумановски Краен рок за пријавување: 31/08/2018 Емаил: [email protected] Контакт телефон: 078204204 Се бара возач со искуство. Познавање на релациите Италија, Германија, Словенија, Хрватска, Холандија, значи цела Европа ќе биде предност. CV да се достави на [email protected] Шоферот да има искуство, тие што се без искусфо, мора да одат на обука со други шофери… За… Read More Шофер – Хари Транспорт

Административен работник – Персонал ЛТД Дооел

Регион: Скопски Краен рок за пријавување: 31/08/2018 Емаил: [email protected] Контакт телефон: Personnel LTD Dooel, a British owned company established in 1998 and operating in Macedonia since 2009, is expanding again and seeking 3 people to provide telephone support services for our businesses in the UK. If you have excellent knowledge of the English language, even… Read More Административен работник – Персонал ЛТД Дооел

Доставувач – ДелЦо Дооел

Регион: Штипски Краен рок за пријавување: 24/08/2018 Емаил: [email protected] Контакт телефон: ДОСТАВУВАЧИ за реон Штип • Достава на правни пратки на терен • Активно пребарување на теренот во врска со дополнителните информации и податоци за адресите и известување за истите со пополнување на извештаи и останати потврди за извршена достава • Преглед на извештаите на… Read More Доставувач – ДелЦо Дооел

Програмер – Јавен Адвертајзинг Дооел

Регион: Битолски Краен рок за пријавување: 20/08/2018 Емаил: [email protected] Контакт телефон: 078 391 978 Јавен Адвертајзинг Дооел Битола има потреба од лице за развивање на веб апликации. Плата: 30.000 денари. Квалификации: солидно познавање од повеќе платформи: HTML, CSS, PHP, Java Script, Word Press инт. Заинтересираните кандидати треба да испратат CV на следнава емаил адреса: [email protected]Read More Програмер – Јавен Адвертајзинг Дооел

Сервисер – Вуле Ком

Регион: Скопски Краен рок за пријавување: 18/08/2018 Емаил: [email protected] Контакт телефон: Друштвото ВУЛЕ КОМ ДООЕЛ од Скопје има потреба од проширување на својот тим, на позиција Сервисер на електричен алат: Сервисер на електричен алат, Извршител 1 Потребни квалификации: – Завршено средно образование – Предходно работно искуство на иста позиција сервисер на електричен алат. – Делумно… Read More Сервисер – Вуле Ком

Пица мајстор – Македонијатурист

Регион: Скопски Краен рок за пријавување: 17/08/2018 Емаил: [email protected] Контакт телефон: “Македонијатурист“ АД Скопје – Бест Вестерн Хотел “Турист“ Скопје има потреба од вработување на Пица мајстор – 1 (еден) извршител. Потребни услови: ССС (угостителско), со или без работно искуство. Одлични услови за работа. Сите заинтересирани можат да аплицираат со достава на кратка биографија (CV)… Read More Пица мајстор – Македонијатурист