98-годишна мајка се преселила во старечки дом за да си го чува 80-годишниот син

Ти текнува на оние безброј пати кога мајка ти ти рекла: „секогаш ќе ми бидеш дете“? Не си

01.11.2017. Ливадџија

Кој е тој тип на жена со која мажите имаат афери?

Со кого мажите ги изневеруваат своите партнерики? Сигурно се прашувате кој е тој пип на жена која

01.11.2017. Ливадџија

Кои хороскопски знаци се најчисти и најуредни

Ви представуваме четири знаци од зодијакот во чии што животи најголема улога игра чистотата на телото, облеката

01.11.2017. Ливадџија

Кога бабите ќе стивнат…

Ако баба ви е се уште витална, ја служат раце и очи, еве неколку одлични предлози за

31.10.2017. Ливадџија

10 стереотипи заради кои вашиот дом изгледа здодевно и застарено

Понекогаш ни е премногу тешко да се простиме од одредено парче мебел, кое колку и да е

31.10.2017. Ливадџија

Не паничете, ама изгледа ќе ни снема вино…

Не сакаме никого да испаничиме или да бидеме обвинети за поттикнување на анархизам или нешто слично, ама

31.10.2017. Ливадџија

Имаш двор, а немаш сенка? Посади си

Има два вида луѓе: Едните се досетливи. За другите (како нас) постои Интернет.

30.10.2017. Ливадџија

11 факти за храната кои треба да ги знаеме сите

Кога станува збор за нашата исхрана, сигурно ќе речеме дека знаеме сè, или речиси сè, за она

30.10.2017. Ливадџија

Пет машки потреби кои жените воопшто не ги разбираат

"Маживе ништо не разбираат" е често употребувана реченица додека се жалат жените за проблемите кои ги имаат

30.10.2017. Ливадџија

7 митови за акните во кои не треба да верувате

Акните го упропастуваат не само изгледот, туку и расположението. Третманот на акните е тесно поврзан со многу

28.10.2017. Ливадџија

Се чувствувате изгубено? Еве една мала тајна за вас…

Живееме во време кога и човештвото и планетата Земја минуваат низ многу промени. Ако погледнеме како било

28.10.2017. Ливадџија

25 работи што сите свекрви потајно ги мислат, но никогаш не ги кажуваат

Иако вам можеби ви се чини дека свекрвата сака само да ви „соли памет“, не сте сосема

28.10.2017. Ливадџија
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Mени