11 факти за храната кои треба да ги знаеме сите

Кога станува збор за нашата исхрана, сигурно ќе речеме дека знаеме сè, или речиси сè, за она

30.10.2017. Ливадџија

Пет машки потреби кои жените воопшто не ги разбираат

"Маживе ништо не разбираат" е често употребувана реченица додека се жалат жените за проблемите кои ги имаат

30.10.2017. Ливадџија

7 митови за акните во кои не треба да верувате

Акните го упропастуваат не само изгледот, туку и расположението. Третманот на акните е тесно поврзан со многу

28.10.2017. Ливадџија

Се чувствувате изгубено? Еве една мала тајна за вас…

Живееме во време кога и човештвото и планетата Земја минуваат низ многу промени. Ако погледнеме како било

28.10.2017. Ливадџија

25 работи што сите свекрви потајно ги мислат, но никогаш не ги кажуваат

Иако вам можеби ви се чини дека свекрвата сака само да ви „соли памет“, не сте сосема

28.10.2017. Ливадџија

11 работи на кои мажите обрнуваат внимание, а вие не…

Стереотипите за мажите велат дека имаат лоша репутација кога станува збор за нивната способност за набљудување -

27.10.2017. Ливадџија

23 тетоважи на страна од градите

Тетоважите се фантастичен начин да ја изразиме нашата индивидуалност, верувања, идеи, спомени и личност. Тие даваат идеја

27.10.2017. Ливадџија

Ајде малку за здравствените придобивки од тиквата

Богата е со витамини и минерали и е препорачлива за секого. Што е тиква? Тикви се обично големи, кружни,

27.10.2017. Ливадџија

Алармантни симптоми за чир на желудникот

Ако имате чувство на надуеност, киселини, болка во стомакот, тогаш голема е веројатноста да се тоа дел

26.10.2017. Ливадџија

Потресно писмо на ќерка до својот татко алкохоличар

Авторката на писмото е родена и живее во Хрватска. Оттаму, да ви биде јасно зошто некои асоцијации

26.10.2017. Ливадџија

Храна која треба да ја консумираат почесто оние кои работат во канцеларија

Недостатокот на движење, опасните грицки кои моментално заситуваат и постојаната работа на компјутер може да бидат сериозна

26.10.2017. Ливадџија

Судска драма: дали судот во Фанција ќе им дозволи на родителите да си го крстат синот Џихад?

Француските власти само што го разгледуваат барањето на родителите од Тулуз кој имаат новороденче, момче по име

25.10.2017. Ливадџија
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Mени