Сандокан од нашето маало

Сандокан, серија од 1976 година со Кабир Беди у главна улога се прикажуваше кај нас со она

24.05.2015. Ливадџија

Словенија

Да не беа мариборските кина немаше да знам дека половина метар растојание е норма и дека чекањето

16.05.2015. Драган Стојановски

(You Gotta) Fight for Your Right (To Party!)

Утрово се разбудив доцна (под доцнам мислам 11 часот) се истегнав, и решив да го искористам ретко

15.05.2015. Ливадџија

Скопје има ритам кој ме движи

На почеток да се разбереме нешто, јас не сум се родила во Скопје. Се родив во провинција,

11.05.2015. Александра Цветковска

Синедејс 13 (а у 2014). Поштовање, капа доле, и толку. (поише постов ќе си каже!)

Добро е кога не сте сами. Имаше мислам таква реклама, некогаш некаде на некоја наша тв, пред

10.05.2015. Ливадџија

Велигденско славје ли е што ли е

Велигден - голем христијански празник. Вапцување јајца, одење во црква, семејни и пријателски собири. Навидум прекрасна празнична

14.04.2015. Набљудувач

За и околу Велигден, мммкејјјјјј?

Фино време, метеоролошки и метеопатски гледано, го беше зафатило Аеродром, а и Скопје таа пролетна ноќ, сабота

13.04.2015. Неверни Тома
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Mени