Несовршената убавица

Да се живее во свет со изопачени вредности, со лажни претстави за убавина, со искривена слика за

28.05.2015. Маја Гореска

Нема да има народно

Oдма знаеш дека есента дошла на нашиот праг кога на Фејсбук ќе почнат да редат од фотосесијата

26.05.2015. Ливадџија

Ad verbum: Линија омразија

Ние со маж ми сме у мешан брак, кату мешан мармалад, мешана скара и тако далје. Он

25.05.2015. Ливадџија

Дијазепам текст

Гомнарката у аптека ми побара рецепта. Веројатно да и ја акнев глаата од каса немаше да ми

20.05.2015. Ливадџија

Сум платил ќе праам шо сакам

Секое лето во МК некој има прочитано дека ова лето е најтопло во последните 100 години. Најчесто

18.05.2015. Ливадџија

Пици

Не е лесно да се најдат вистинските зборови за опис на таа девојка. Најсигурно е да се каже

16.05.2015. Драган Стојановски

In & out

Трендовите доаѓаат и заминуваат. Барем оние модните, технолошките, и други такви минливи и лесно променливи и заменливи

10.05.2015. Александра Цветковска

Шамар од заседа

Добро бе луѓе стварно брзате со закључоци. Од обичен шамар напраивте слон. Требало на Жерновски да му

03.05.2015. Ливадџија

Ах, тие жени!

Благодарение на општата европеизација на светот, па спрема тоа благодарение и на можноста што Македонија и ја

02.05.2015. Жилиен

Еколошки Шлаем

Читав негде дека Градот Скопје распишал конкурс за избор на најеколошка компанија, најголем придонес во областа на

01.05.2015. Ливадџија
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Mени