Сервисер/општ работник – МРТ Лаборатории

Фирма за калибрација и сервис на мерила од Скопје бара сервисер/општ работник одговорен за калибрација на разни видови на мерила. Кандидатот треба да: -има завршено ССС (пожелно е со електро-техничко образование), -има основно владеење на MS Office апликации, -има Возачка Б категорија, -е на возраст до 25 години. Работно време: Понеделник-петок. Висината на платата од 15. 000 Read more

Livada.mk

Оператор – Bet Box

Спортска обложувалница ВЕТ ВОХ  бара оператори (женски и машки пол) за уплатни места Чаир ,Сарај ,Аеродром и Ново

19.04.2018.

Туристички работник

Реномиран Тур-оператор со седиште во Центар, Скопје, со долго годишно искуство во дејноста поради проширување на капацитете

18.04.2018.

Агент за продажба и маркетинг – Унивел Дооел Скопје

Фирмата УНИВЕЛ ДООЕЛ Скопје која се занимава со трговија на големо и мало на училишен прибор и

18.04.2018.

Програма за развој на кариера во Кина

Mandarin Spring developed the Career Boost Program to help students, professionals, and everyone who want to transition

17.04.2018.

Сметководител – Ко Фин Дооел Скопје

Работниот однос ќе се заснова на определено време од 6 месеци со можност за обновување на Договорот

17.04.2018.

Повик за вработување на млади лица

Министерството за труд и социјална политика заедно со Агенцијата за вработување на Македонија и Националниот младински совет

17.04.2018.

Келнер/Шанкер – Tinex

ТИНЕКС-МТ ИМА ПОТРЕБА ОД ПОПОЛНУВАЊЕ НА СЛЕДНИТЕ РАБОТНИ МЕСТА ВО КОМПЛЕКСОТ МАКЕДОНСКО СЕЛО: КЕЛНЕРИ Потребни квалификации: Лицата треба да бидат

16.04.2018.

ИТ Специјалист – М Кеш Македонија

ФД M Кеш Македонија ДООЕЛ Скопје е небанкарска финансиска институција, специјализирана во отпуштање на мали, необезбедени потрошувачки

16.04.2018.

Пријавете се на курс за изработка на филигран

Сакаш сама да го дизајнираш својот накит? Креативнa си и имаш желба да научиш како се изработува

15.04.2018.

Дистрибутер/Магационер – Фармаген

Обиколувач, дистрибутер во малопродажба, магационер за Фармаген. -    Потребни квалификации: минимум средно образование. -    Лице одговорно за складирање на роба во

15.04.2018.

Правник – Техно Павер

Друштво за производство, трговија, транспорт и услуги ,,Техно Павер,, дооел од Скопје објавува ОГЛАС за вработување на

15.04.2018.

Хемиски техничар

Меѓународна компанија за управување со отпад, во Кавадарци бара хемиски лабораториски техничар со соодветно образование. Кандидатите треба

13.04.2018.
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Mени