Account Manager – Фоксиман

Нова компанија од Скопје вработува 2 лица на позицијата Account manager. Потребни квалификации: *Минимум завршено средно образование *Една година искуство

10.06.2018.

Машино-монтер – Балкан Енерџи ДООЕЛ

Друштвото за Дистрибуција на топлина Балкан Енерџи ДООЕЛ- Скопје поседува лиценца за дистрибуција на топлинска енергија и

10.06.2018.

Угостителски работник

Се бараат работници за повеќе хотели и други угостителски објекти во Охрид и Струга. Сите категории од угостителски

08.06.2018.

Комерцијалист – Екстрим Парфеми

Фирмата ЕКСТРИМ ПАРФЕМИ ДОО има потреба од комерцијалист/ка  на парфеми  за реон  Охрид, Струга,  Ресен, Битола,  Дебар, и  Кичево. Плата : 18 000 денари. Кандидатот

08.06.2018.

14th International Conference on Wireless and Mobile Computing, Networking and Communications (WiMob 2018)

WiMob is an international forum for the exchange of knowledge and experience among researchers, developers and practitioners

07.06.2018.

Медицинска сестра – ПУСЗ Хармонија

ПУСЗ - Хармонија од Скопје има потреба од работно ангажирање на еден медицински техничар/сестра на неопределено работно

07.06.2018.

ИТ Менаџер – Кипу

Junior Project Manager (Skopje) Job-ID: 18018 to join our international team at the earliest possible date. Main tasks and responsibilities: •

07.06.2018.

Механичар – Хемометал Дооел

Хемометал е компанија која 25 год, се занимава со трговија на трактори и земјоделски машини. Седиштето на

06.06.2018.

Дистрибутер – Минекс Гроуп

Минекс Гроуп дооел Скопје има потреба од: ШОФЕР-ДИСТИБУТЕР Во реонот на СКОПЈЕ ШОФЕР-ДИСТИБУТЕР Во реонот на КУМАНОВО и Тетово Потребни

06.06.2018.

4th World Congress on Cancer Research & Therapy

On Tremendous success of our previous Cancer Conferences, The 4th World Congress on Cancer Research & Therapy will take place in the gorgeous

05.06.2018.

Градежен работник – Орбита Констракшн

Градежна фирма од Скопје има потреба од градежни лимари, бравари, монтери, мајстори за изработка на алуминиумски фасади

05.06.2018.

Доктор/ка – ПЗУ Мултимедика

ПЗУ Мулти-медика од Куманово има потреба од доктор на општа медицина за работа како матичен лекар. Нудиме извонредни

05.06.2018.
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Mени