Аниматор – игротека Хабиленд

Игротека Habyland jungle има потреба од проширување на својот тим. Доколку сакате да бидете дел од нашиот

06.04.2018.

Отворен повик за ЛИДЕР проектот: Врвна програма за бизнис образование во Македонија!

Македонија2025 објавува отворен повик за ЛИДЕР проектот кој по 11-ти пат ќе се одржи во Скопје од

05.04.2018.

Специјалист за интернет маркетинг и социјални медиуми – Интерактиве солутионс

Компанија со 100 % странски капитал, основана во Република Македонија, со седиште во центарот на Охрид, бара

05.04.2018.

Sales representative – Фуелојал

Fueloyal 1000 Skopje Macedonia [email protected] Ph: +389.77.587.258 Fueloyal Is Hiring! Fueloyal Technology Fueloyal is leading and most innovative provider of Fuel

05.04.2018.

Магационер – Мегамобил

Имаме потреба од 2 машки лица за работа во големопродажба на резервни делови и галантерија за мобилни

04.04.2018.

Туристички работник – Медитеран

Медитеран - Травел СервиС oбјавува оглас за работни позиции: АГЕНТ за продажба на туристички услуги во агенцијата во

04.04.2018.

Конкурс „Cities for our future challenge 2018“

Description The Cities for our Future Challenge is a global competition run by the Royal Institution Of Chartered

03.04.2018.

Администратор – Логистика Баукит

Трговска фирма од областа на градежништвото ЛОГИСТИКА БАУКИТ ДОО Скопје има потреба од административен работник. Потребни квалификации: - ССС/ВСС -

03.04.2018.

Data Collection and Analysist – Цилиндо

Cylindo is looking for a Data Researcher to join the fastest growing product visualization platform for eCommerce.

03.04.2018.

Заварувач – ТД 93 ДЕ-НИ КОМПАНИ

ТД 93 ДЕ-НИ КОМПАНИ од Прилеп, има потреба од заварувач. Квалификации: -ССС -Искусво за заварување со ЦО2 Апарати •

02.04.2018.

OFID стипендија за меѓународни студенти

Brief Description: OFID’s Scholarship Program sponsors outstanding young students from developing countries who wish to pursue a Master’s

29.03.2018.

Стипендии „Алан и Неста Фергусон“ на Универзитетот во Шефилд

The University of Sheffield, in collaboration with the Allan and Nesta Ferguson Charitable Trust and the Sheffield

27.03.2018.
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Mени