Дефектолог – JMT

JMT од Скопје има потреба од еден дефектолог со полно работно време односно 40 работни часови неделно,

28.05.2018.

Асистент за продажба – JYSK

JYSK е меѓународен малопродажен ланец кој продава "сè за дома". Со мисија да се даде одлична понуда

27.05.2018.

Информатичар – Рамстор

Друштвото за трговија и услуги РАМСТОРЕ МАКЕДОНИЈА ДОО –Скопје има потреба од вработување на следните позиции: Асистент за

27.05.2018.

Менаџер на канцеларија – Тетрактис дооел Скопје

Друштвото за архитектура, урбанизам и инженеринг ТЕТРАКТИС Кристијан ДООЕЛ од Скопје објавува оглас за вработување за позиција

25.05.2018.

2nd International Conference on Culture and History (ICCH 2018) Amsterdam

2018 2nd International Conference on Culture and History (ICCH 2018) will be held in Amsterdam, Netherlands during August

24.05.2018.

Конкурс за спасители на отворени води

Струга објави повик за обука за спасители на вода. Сите заинтересирани кои што сакаат да ја следат

22.05.2018.

Меѓународна парламентарна стипендија на германскиот Бундестаг за 2019 година

Министерството за образование и наука информира дека во тек е конкурс за доделување на стипендија за престој

20.05.2018.

IISES 10th Economics & Finance Conference, Rome

The International Institute of Social and Economic Sciences invites you to participate in the 10th Economics & Finance Conference to

17.05.2018.

Anglo-American Conference for Academic Disciplines (University of London)

Once again our conference circuit includes a multidisciplinary conference in Europe's largest city. And it's not just a

15.05.2018.

Конкурс за награда за млади истражувачи за труд од областа на управување со ризици и осигурување

Агенција за супервизија на осигурување Република Македонија   К   О   Н   К   У   Р   С за годишна награда за млади истражувачи

13.05.2018.

Webit Festival Europe

Webit.Festival Europe 2018 is Europe's tech and digital policy gathering of EU policy makers, global innovation leaders

10.05.2018.

Повик за учество на меѓународен стрип-натпревар во Полска

Description The contest is held annually by the International Festival of Comics and Games in Łódź, Poland. The

22.03.2018.
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Mени