Ги убедија дека се невидливи и ги извадија од памет – многу бесна местенка

Ова е местенка пандан на онаа бајката со „царевата нова облека“ или популарно кај нас позната како „царот е гол“, ама никој не му кажува. Кога ќе се собере екипа која е доволно убедлива во нешто, ќе те убедат дека е така и тоа ти е тоа. (26) 00

Моментот кога девојка со далтонизам за првпат го гледа во боја зајдисонцето со специјални очила

За жал, многу луѓе некои важни работи во животот не ги сфаќаат така и не се благодарни за вредности како што се кров над глава, храна за живот, како и добро здравје. Но, оние на кои им недостасува нешто од тоа, и тоа како ги ценат овие вредности и се радуваат дури и на најмалата… Read More Моментот кога девојка со далтонизам за првпат го гледа во боја зајдисонцето со специјални очила

Еве како за две минути самите да направите клуч за сите брави!

Oва видео може да ви биде од голема корист доколку сакате да имате уште еден клуч копија на оригиналот. На прв поглед сигурно ќе се запрашате од каква корист е греењето на клучот со запалка, но погледнете што се случува потоа. (354) 00

Чудна снимка од Хрватска која го насмеа цел Балкан

Во местото Вукојевац забележана е несекојдневна глетка, еден човек кој бил во близина снимил случка која набрзо стана интернет сензација. Нема да верувате кога ќе ја погледнете оваа снимка. Погледнете што снимил овој човек: (301) 00

Среќен почеток на учебната година, само пет… Ах, не…

Во некое си основно училиште во Русија, директорката сакала да им посака среќен почеток на учебната година и многу „петки“ на учениците. Замислата е едноставна: Да се пушти балон во форма на бројот „5“ во воздухот. Реализацијата, меѓутоа, не беше на ниво. Некој би ја оценил со „доволна“. (15) 00