Среќен почеток на учебната година, само пет… Ах, не…

Во некое си основно училиште во Русија, директорката сакала да им посака среќен почеток на учебната година и многу „петки“ на учениците. Замислата е едноставна: Да се пушти балон во форма на бројот „5“ во воздухот. Реализацијата, меѓутоа, не беше на ниво. Некој би ја оценил со „доволна“. (15) 00

И Бетмен го сопре полиција

Полицијата не бира кого сопира, па така и Бетмен не остана имун на законите. Полицајка го сопира заради сообраќаен прекршок, но изгледа поради неговата слава во филмскиот свет овојпат помина само со опомена. (111) 00

Над Калифорнија снимено НЛО осветлено од грмотевица

Молња удри во неидентификуван летечки објект над Калифорнија, објавија повеќе американски портали. На снимката објавена на Јутјуб се гледа како громот го осветлува и удира во НЛО-то. Видеото е снимено со мобилен телефон. (205) 00