Имаш кусур? Буди хуман и донирај!!

Согласно нашите принципи и карактери, решивме да има дрвце на овој сајт и за оние на кои им е најпотребна нашата помош. Донираме на луѓе и установи за сите утре да сме душевно побогати. Јеби га, така сне васпитани. Донирај и ти, спаси живот. Livada.mk

Апел за помош на Абил Незовски

Сметка: 200003116276118 Примач: 2900886 Абил Незовски Банка на примач: Стопанска Банка А.Д. – Скопје … или преку лице на примач

Апел за помош на Трајан Целески

„Трајан Целески-Тачо боледува од тумур Астроцитома и итно потребни се средства за операција во Италија. Почитувани сограѓани

Апел за помош на семејството Јанкоски

Почитувани верници, браќа и сестри, хумани граѓани и наши читатали, во овие денови на радосно Божикно ликување,

Апел за помош на семејство кое остана без дом

Љубе во пожар во Маџари го загуби својот дом и целата покуќнина. Ајде добри луѓе уште еднаш да

Апел за помош на Снежана Трајковска

Снежана Трајановска боледува од малигнен канцер и е во прв стадум. Ракот е пронајден на тироидната жлезда,

Апел за помош на Давид Стојановски

Битката за враќање во нормален живот за младиот кратовец Давид Стојановски (13) продолжува. Момчето кое боледува од

Апел за помош на семејство од Неготино

Сузана Минов, студентка по психологија, втора година на Филозофскиот факултет, ги моли сите добри и хумани луѓе

Апел за помош на семејството Станчевски

Овие три шишенца се на двегодишниот Игор, но за жал веќе неколку дена ниту едно од нив

Апел за помош на Влатко Мицкоски

Влатко има само 23 години и боледува од болеста на 21 век – бубрежен канцер. Во јуни 2015

Апел за помош на Игор Ивановски

Почитувани, Ова е мојата пријателка Татијана. Нејзиниот сопруг Игор (46) има канцер на меки ткива. Докторите велат дека може

Апел за помош на Игорчо Илиевски

Превземено од Фондација Телеком за Македонија и ВИП На Игорчо Илиевски му е потребна операција на ’рбетните прешлени која треба да се изврши

Апел за помош на семејството Тодоровски

На 12.11.2016 година во страотен пожар изгоре куќата на семејството Тодоровски. Покрај тоа што за само неколку

Mени