Апел за помош на малата Мила Димоска

Малата Мила боледува од од дистрофија (оштетување) на мозокот. Потребна е итна операција во Кина, во мај

Да ѝ помогнеме на мајката на Елена!

Помина скоро година дена, откога Елена на 28 години после големи битки со здравјето, и 3 операции

Апел за помош на Мики Стојановски

Младиот Мики Стојановски(19г) боледува од церебрална парализа. Потребно е да оди на петта операција во Србија, метода

Апел за помош на Јована Бошкова

Јована Бошкова, 21 година боледува од исклучително ретка форма на модуларен и фоликуларен тип на тироиден карцином.

Апел за помош на малиот Марко Тодоров

Пријатели, Нашиот шестмесечен син Марко има вродена срцева мана, дијагностицирано му е VSD (меѓукоморен дефект) за кое е

Апел за помош на Никола Буковски

ДОНИРАЈТЕ ЗА НАШИОТ МАЛ АНГЕЛ Ние сме семејство Буковски (Гетеборг), и имаме син кој има пет и пол

Апел за помош на Стефан Атанасиев

Стефан Атанасиев боледува од Leucosis myeloblastica acuta (акутна лимфоблаастна леукемија). Потребни се парични средства за да се изврши трансплантација

Апел за помош на самохраниот татко Сабахко Хасич

Ова е Сабахко Хасич од Скопје, самохран родител на малолетна ќеркичка. Солзите и тагата се секојдневие кај ова семејство, а целата

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Mени