| 21.05.2018. ДОКУМЕНТАРКА

Документарец на DW во кој се чепка по сензитивното прашање кое луѓето ги мачи од дедо Ное.

(0)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени