07.03.2018.Ливадџија
23.03.2018.Ливадџија
05.03.2018.Ливадџија
| 02.04.2018. ДЕШАВКИ

Date : 05.04.2018. - 05.04.2018.
Location : Скопје
Venue : Public Room
Start : 18:00
Price : 150 мкд

Време е за уште едно #кафе ~

Придружи ни се на пијачка и дознај нешто повеќе околу светот на е-трговијата од личност која има потрошено повеќе од половина милион долари на онлајн маркетинг.

Кој е Oliver Pugh?
Оливер ја основа својата прва компанија на 20 годишна возраст и оттогаш има работено како основач, директор и извршен директор.
„Сопственици, пред да создадете свој реален продукт од вашите размислувања, проверете го пазарот. Споите нешто и со лепак доколку е потребно, но не си го трошете вашето скапоцено време на нешто што не знаете дали ќе го продадете.“ – Оливер

 
 

Oliver Pugh е #SwissEP Entrepreneur-In-Residence од Велика Британија, кој работи со стартапи и организации во Македонија.

Entrepreneur-in-Residence е иницијатива од страна на Швајцарската Претприемничка Програма (SwissEP), финансирана од Владата на Швајцарија и имплентирана од Swisscontact заедно со J.E. Austin.

Карта за оваа работилница чини 150 мкд.
Во истата имате вклучено пијалок по избор (кафе / сок / вино / пиво).

  
 

Пријави го твоето присуство на [email protected]

(0)

 
loading...
 

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени