| 11.04.2018. JAM SESSION

Историско – библиско наравоучение: Исус настрада распнат на крст само затоа што во публика не се најде некој поштен човек со кацига.

(0)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени