| 02.01.2018. МУАБЕТ

Во еден непријатен муабет за раси и политики во Америка, Тео Е.Џ. Вилсон ја раскажува својата приказна за тоа како станал Луциус25, негово алтер его за следење на екстремните десничари во Америка и неочекуваното сочувство и изненадувачки перспективи кои ги добил коренспондирајќи со луѓе со кои не се согласува…

(0)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени