| 05.02.2018. ЖИВОТ

Да и помогнеме на 25 годишната мајка Ирена, која неодамна доживеа сообраќајна несреќа и сега е во инвалидтска количка поради повреда на вратна кичма, 5ти и 6ти пршлен.

Да бидеме хумани!! Да донираме !!!

Телефонски броеви за донации:

 
 

ВИП-Оне 143-500 
Tелеком   070 143-115 

Жиро сметка за донации:320500027414994

Девизна сметка:
Iban: MK07-320540027415089
SWIFT CODE: CECBMK22
CENTRAL COOPERATIVE BANK OF SKOPJE

  
 

(1)

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени