| 30.04.2018. ЖИВОТ

Помина скоро година дена, откога Елена на 28 години после големи битки со здравјето, и 3 операции на срце замина од овој свет. Зад себе остави многубројни хумани настани за да спаси други животи иако на самата и требаше помош и на нејзината самохрана мајка на 3 деца!

На 28 години и 20 килограми кои ги имаше, таа лежејќи во болнички кревет само два дена да почине беше прогласена за работоспособна и и е укината постојаната парична помош! Бевме од почетокот со неа и нејзината болна мајка. Да бидеме и сега ова мајка на еден скромен начин да обележи една година болна одкако чедото и замина! Ги замолуваме сите Хумани луѓе да и помогнат и да бидат со неа во најтешките денови.

Сите оние кои можат тоа нека го сторат на

 
 

Ж. С: 370 0000 161 010 58 Еуростандард банка Македонската
Nona Stoimanova
Swift:STOB MK 2X
IBAN:MK07200003186146576

За подетални информации обратете се на Здружение Надеж Мит или на Alalives.com.
Ви благодариме од срце!

(0)

  
 

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени