| 02.04.2018. ПО СВЕТОТ

Кара Даглас ја напуштила својата стабилна работа, од која годишно земала од околу 60.000 долари во замена да биде тестер за секс играчки. Нејзината работа е да ги тестира новостите во секс индустријата, има повеќе од 20 оргазми неделно и вели дека конечно се пронашла себе си.

Работа во канцеларија, корпорација, сето тоа за Кара било заморно и досадно. Сега таа пишува критики за вибраторите, лубрикантите, а во нејзината нова работа ѝ се придружил и нејзиниот сопруг Дерен.

Таа сега тестира повеќе од 3.000 производи и потоа пишува на својот блог кој е добар за сите парови кои сакаат да пробаат нешто ново во сексуалниот живот.

 
 

“Заработувам двојно помалку отколку во банката, но двојно повеќе се забавувам. И тоа беше мојот мотив за да ја променам кариерата. Всушност, и сама секогаш сакав различни играчки така што ова совршено ми се совпадна”, вели Кара за Метро.

 

View image on Twitter

Таа раскажала дека нејзиниот и сексуалниот живот на нејзиниот партнер се променил на подобро откако се занимаваат со оваа работа.

  
 

Сексот е спорт, колку повеќе тренирате, толку поголеми резултати добивате.

“Мојот блог го посетуваат повеќе од 200.000 луѓе месечно. Тоа значи дека многумина ги интересира што и како се прави во кревет, а ова им е најлесниот начин за да дознаат”, вели Кара.

(0)

 
loading...
 

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени