| 16.04.2018. ЕВОЛУЦИЈА

Многумина сметаат дека малите џебови се најбескорисниот дел од сите фармерки, тие се плитки и никој не ги користи за ништо.

Но, тоа не го мислел творецот на еден од најпознатите модели на фармеки во светот, Левис Штраус.

Всушност ова минијатурно џебче на популарните фармерки „Левис“ го осмислил нивниот творец за да може во него да се чува џебен часовник.

 
 

Овие џебови се појавиле на фармерките „Левис“ на почетокот на 19-от век, со цел каубојците да имаат каде на сигурно да ги чуваат своите џебни часовници.

(0)

  
 

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени