| 02.02.2018. ПО ДОМА

Кога станува збор за часовниците, и покрај фактот дека многу луѓе се повеќе се потпираат на часовниците, сепак прекрасните часовници се враќаат во тренд во декорација на домот.

Она што е дефинитивно сигурно е фактот дека креативен, иновативен и прекрасен часовник може да стане центар на секој дом.

 
 

Во зависност од вашиот стил и вкус, погледнете ги следниве часовници. Можеби ќе решите да направите мала промена на ѕидот во домот.

  
 

(0)

 
loading...
 

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени